Окис цинку
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару 02146618
 
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні

Характеристики

Країна виробник   Перу
Фасовка   від 1 до 25 кг
Форма выпуска   порошок

Опис Окис цинку

Окис цинку має такі властивості:
Білий або білий з жовтуватим відтінком, аморфний порошок без запаху. Практично не розчиняється у воді і спирті, розчинний у розведених мінеральних кислотах, а також в оцтовій кислоті, в лугах, водному розчині аміаку.

Область застосування
Оксид цинку (цинк оксид використовується як активатор вулканізації деяких каучуків, вулканізуючий агент хлоропренового каучуку, каталізатор синтезу метанолу, білий пігмент при виробництві фарб і емалей, наповнювач і пігмент у виробництві: гуми, пластмас, паперу, парфумерії та косметики.
Оксид цинку застосовується в медицині у вигляді присипок і в складі мазей як антисептик, як в'яжучий, підсушуючий і дезинфікуючий засіб при шкірних захворюваннях. Властивості оксиду цинку обумовлюють його широко застосування у фармацевтичній промисловості.
Оксид цинку застосовується при створенні абразивних зубних паст і цементів в терапевтичній стоматології, в кремах для засмаги і косметичних процедурах.
Використовується у виробництві скла і фарб на основі рідкого скла, як один з компонентів перетворювача іржі.
Оксид цинку володіє фотокаталітичною активністю, що на практиці використовується для створення самоочисних поверхонь, бактерицидних покриттів для стін і стель в лікарнях та ін.

Порошок оксиду цинку - перспективний матеріал в якості робочого середовища для порошкових лазерів. На основі оксиду цинку створили світлодіод блакитного кольору. Тонкі плівки та інші наноструктури на основі оксиду цинку можуть застосовуватися як чутливі газові та біологічні сенсори.
Оксид цинку використовується у виробництві електрокабелю, штучної шкіри і гумотехнічних виробів. Крім того, застосування поширене в шинній, лакофарбовій, нафтопереробній промисловостях.
Оксид цинку використовується при виробництві скла і кераміки.
Додається до кормів для тварин


Країна виробник - Перу
Фасовка - від 100 г до 25 кг


Компанія "Біолайн" реалізує сировину для фармацевтичної та харчової промисловості, фармакології, косметології та ветеренарії.

У нашому інтернет-магазині ви можете купити: вітамін А, С, Е, вітаміни групи В, ланолін, екстракт солодкового кореня, карбопол, парафін, сірку змелене, ментол і багато іншого.

Для отримання детальної інформації по товару звертайтесь за контактним номером.

З цим товаром також купують

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ТОВ «БІОЛАЙН». Сировина для косметики, фармацевтики, ветеринарії
(основний офіс)

84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX

Офіційний сайт

Сайт компанії Біолайн

Сайт компанії Біолайн

 
 
 

Соц. кнопки

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create