Ланолін фарм
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару M8637913
 
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні

Характеристики

Країна походження   Бельгия

Опис Ланолін фарм

Ланолін (від лат. Lana - шерсть і лат. Oleum - масло) - вовняний віск, тваринний віск, одержуваний при промиванні вовни овець.

Опис: в'язка буро-жовта маса. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів (зокрема, холестерину). Ланолін добре всмоктується в шкіру і має пом'якшувальну дію.
За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини (хімічна схожість з елеідіном - речовиною, що знаходиться в блискучому шарі епідермісу). У хімічному відношенні досить інертний, нейтральний і стійкий при зберіганні. Найціннішою властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200 % (від власної маси) води, до 140 % гліцерину і близько 40 % етанолу (70 % концентрації) з утворенням емульсій типу вода/масло. Добавки невеликої кількості ланоліну до жирів і вуглеводнів різко збільшують їх здатність змішуватися з водою і водними розчинами, що зумовило його широке застосування в складі ліпофільно-гідрофільних основ.
У неочищеному вигляді ланолін - бура, в'язка маса з неприємним запахом. У медицині та косметиці використовується тільки очищений ланолін - світло-жовта, позбавлена запаху непрогоркаюча речовина.
Ланолін добре проникає вглиб шкіри разом з лікарськими речовинами, носіями яких є. Він успішно використовується у виробництві косметики і засобів по догляду за шкірою вже кілька століть.

Характеристики
Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса.
Колір: може коливатися від напівпрозорого світло-жовтого відтінку до темно-бурого і майже непросвічуваного відтінку.
Запах: своєрідний.
Температура плавлення: 36 - 42 °C.
Йодне число: 18-36 %
Кислотність: 2 мл макс
Вологість: 0,25 % макс

Розчинність: в рослинних і мінеральних маслах, в воді не розчиняється.
Ланолін зберігає свої фізичні показники (в'язкість) в дуже великому діапазоні температур і умов вологості. Показано, що він здатний утримувати в два рази більше води, ніж важить сам, і при цьому не втрачає в'язкості.
Склад ланоліну дуже складний і до сьогодні вивчений не повністю. Здебільшого він являє собою собою суміш складних ефірів високомолекулярних спиртів (холестерину, ізохолестерину і т. д.) з вищими жирними кислотами (міристиновою, пальмітиновою, церотиновою та ін.) і вільними високомолекулярними спиртами.

Властивості: є одним з найбільш ефективних і найбільш живильних жирів, який сприяє хорошому зволоженню, пом'якшенню і живленню шкіри. Також засоби, до складу яких входить ланолін, дозволяють захищати шкіру від несприятливих зовнішніх впливів навколишнього середовища.
Своїми прекрасними зволожуючими властивостями ланолін володіє завдяки здатності вбирати і утримувати в собі велику кількість вологи. І проникаючи глибоко в шкірні покриви, ланолін не тільки насичує шкіру цієї вологою, але і перешкоджає її втраті на тривалий час.
Застосування ланоліну дозволяє зробити шкіру м'якою і еластичною, а також значно посилює регенерацію її нових клітин.

Застосування: використовують як основу для поживних кремів, особливо для догляду за сухою і в'янучою шкірою, широко застосовується в складі різних косметичних засобів - кремів і т. п., в медицині використовується як основа для різних мазей, а також для пом'якшення шкіри (в суміші з рівною кількістю вазеліну).
Випускається чистий, очищений ланолін для жінок, що годують (торгові назви: Purelan, Lansinoh). Застосовується місцево, ланолін допомагає загоєнню тріщин на сосках і запобігає їх появі  і не вимагає змивання перед годуванням (не небезпечний для немовлят). Найчастіше застосовується для виготовлення індиферентних мазей, часто в суміші з іншими жирами або вазеліном (для приготування так званої м'якої мазі). Вбираючи в себе воду, ланолін не перешкоджає виділенню рідини шкірою і чинить охолоджувальну, протизапальну дію. Ланолін зареєстрований як харчова добавка E913.

Області застосування
Як активні, так і допоміжні речовини в різних рецептурних типах, як-от:
* Емульсії по типу Масло-в-воді;
* Емульсії по типу Вода в-маслі;
* Безводне лікування.

Для лікування пошкодженої і болючої шкіри. Типове застосування включає:
* Лосьйони, креми та мазі для дуже сухої і пошкодженої шкіри, наприклад, екзема, псоріаз;
* Мазі, креми або пов'язки для догляду за ранами;
* Системи доставки ліків;
* Місцеві фармацевтичні субстанції;
* Креми, бар'єрне лікування і мазі для дитячої шкіри;
* Догляд за сосками для годуючих матерів;
* Медичні мазі для очей;
* Догляд за губами (захисний бальзам для губ).
Становить недорогу основу кремів і емульсій, а також широко застосовується у виробництві декоративної косметики: губних помад, олівців, твердих блисків.

Концентрація в косметичних формулах: 2-10 %

Протипоказання і запобіжні заходи: безпечний і, можливо, є одним з найбільш часто тестованих інгредієнтів. Він включений в усі медико-aармокологічні реєстри і дозволений для використання без обмежень Другою Поправкою до Міжнародної Директиви по косметиці (EEC Cosmetics Directive).
Однак при індивідуальній непереносимості може викликати різні почервоніння або висипку на шкірі. Бажано перед тим, як використовувати косметичні засоби, до складу яких входить ланолін, попередньо протестувати їх на невеликій ділянці шкіри, наприклад, на шкірі руки, з внутрішньої сторони, трохи вище зап'ястя. Застосування ланоліну в чистому вигляді не рекомендується, оскільки він може закупорювати пори і перешкоджати збагаченню шкіри киснем. Та й до того ж чистий ланолін володіє дуже сильною в'язкістю, і змащувати ним шкіру буде досить проблематично.

Характеристики
Країна-виробник: Бельгія.
Фасовці: від 100 г до 50 кг.
Колір: світло-жовтий.
Спосіб упаковки: відро п\е від 1 г до 10 кг, бочка залізна 50 кг.

Купити Ланолін фарм Бельгія можна, оформивши замовлення через кошик або звернувшись за контактними номерами до менеджера-консультанта.

Інші товари з розділу "Сировина для фармацевтичної промисловості", які можуть вас зацікавити, можна подивитися тут.

З цим товаром також купують

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ТОВ «БІОЛАЙН». Сировина для косметики, фармацевтики, ветеринарії
(основний офіс)

84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX

Офіційний сайт

Сайт компанії Біолайн

Сайт компанії Біолайн

 
 
 

Соц. кнопки

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create