Ланолін (Китай), купити в Україні

Ланолін (Китай), купити в Україні
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару M5583358
 
Способи оплати: За домовленістю, Готівкою, Безготівковий, наложений платіж
Способи доставки: Доставка по Україні

Опис Ланолін (Китай), купити в Україні

Оптова ціна при замовленні від 50 кг - 420 грн.

Країна-виробник - Китай. Фасовка від 100 г до 50 кг.

Ланолін (від лат. lana — шерсть і лат. oleum — олія) — шерстяний віск, тваринний віск, одержуваний при промиванні вовни овець.
Опис: в'язка буро-жовта маса. Відрізняється від інших восків високим вмістом стеринів (зокрема, холестерину). Ланолін добре вбирається в шкіру і володіє пом'якшувальною дією.

За властивостями ланолін близький до шкірного сала людини (хімічна схожість з элеидином - речовиною, що знаходиться в блискучому шарі епідермісу). У хімічному відношенні досить інертний, нейтральний і стійкий при зберіганні. Найціннішим властивістю ланоліну є його здатність емульгувати до 180-200 % (від власної маси) води, до 140 % гліцерину і близько 40 % етанолу (70 % концентрації) з утворенням емульсій типу вода/масло. Добавки невеликої кількості ланоліну до жирів і вуглеводнів різко збільшують їх здатність змішуватися з водою і водними розчинами, що зумовило його широке застосування в складі липофильно-гідрофільних основ.

Характеристики:

Зовнішній вигляд: густа, в'язка маса.
Колір: може коливатися від напівпрозорого світло-жовтого відтінку до темно-бурого і майже не просвічує відтінку.
Запах: своєрідний.
Температура плавлення: 36-42°C.
Йодне число: 18-36%.
Кислотність: 2 мл макс.
Вологість: 0,25% макс.
Розчинність: у рослинних і мінеральних маслах, у воді не розчиняється.

Концентрація в косметичних формулах: 2-10%.

Типове застосування включає:

  • Лосьйони, креми і мазі для дуже сухої та пошкодженої шкіри, наприклад, екзема, псоріаз.
  • Мазі, креми або пов'язки для догляду за ранами.
  • Системи доставки ліків.
  • Місцеві фармацевтичні субстанції.
  • Креми, бар'єрне лікування та мазі для дитячої шкіри.
  • Догляд за сосками для годуючих матерів.
  • Медичні мазі для очей.
  • Догляд за губами (захисний бальзам для губ).

Складає недорогу основу кремів і емульсій, а також широко застосовується у виробництві декоративної косметики: губних помад, олівців, твердих блисків.

Протипоказання і запобіжні заходи: безпечний, і, можливо, є одним з найбільше часто досліджуваних інгредієнтів. Він включений у всі медико-фармокологические реєстри і дозволений для використання без обмежень Другою Поправкою до Міжнародної Директивою по косметиці (EEC Cosmetics Directive).

Проте при індивідуальній непереносимості може викликати різні почервоніння або висип на шкірі. Бажано, перед тим як використовувати косметичні засоби, до складу яких входить ланолін, попередньо протестувати їх на невеликій ділянці шкіри, наприклад на шкірі руки, з внутрішньої сторони, трохи вище зап'ястя. Застосування ланоліну в чистому вигляді не рекомендується, так як він може закупорювати пори, і перешкоджати насиченню шкіри киснем. Та й до того ж чистий ланолін має дуже сильну в'язкістю, і змазувати їм шкіру буде досить проблематично.

Купити ланолін Китай можна, оформивши замовлення через корзину. Уточнити ціни на цей товар можна, звернувшись за контактними номерами до менеджера-консультанта.

Іншу сировину для косметології, що може Вас зацікавити, можна подивитися тут.

З цим товаром також купують

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ТОВ «БІОЛАЙН». Сировина для косметики, фармацевтики, ветеринарії
(основний офіс)

84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX

Офіційний сайт

Сайт компанії Біолайн

Сайт компанії Біолайн

 
 
 

Соц. кнопки

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create