Акрилові полімери

 
Карбомер - косметичний компонент для згущення косметичних емульсій та надання їм необхідного ступеня в'язкості.  В асортименті нашої компанії "Біолайн" карбомер 940. Даний косметичний компонент являє собою білий порошок, добре змішуваний з водою і маслами. Для косметичного застосування рекомендується близько 0,1-0,5%. Початковий рівень pH становить 3-3.3, однак при підвищення кислотно-лужного балансу (понад значення 6), косметична маса перетворюється в гелевидний речовина. Карбомер  940 може застосовуватися для вмробництва таких продуктів як: гелі для повік; шампуні; гелі для волосся; креми. Практика використання цього інгредієнта налічує вже понад сорок років і навіть при винаході багатьох альтернативних інноваційних загусники, виробники косметики не поспішають замінювати Карбомер в рецептурах емульсій на новинки. Про безпеку цього компонента, в тому числі для слизових оболонок, свідчить і те, що він включений до складу препаратів від сухості очей.
 
 
 
Доставку здійснюємо по всій території України в максимально стислі терміни. Будемо раді співпрацювати!
 

Фільтр

Показати з ціною
від

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ТОВ «БІОЛАЙН». Сировина для косметики, фармацевтики, ветеринарії
(основний офіс)

84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX

Офіційний сайт

Сайт компанії Біолайн

Сайт компанії Біолайн

 
 
 

Соц. кнопки

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create