Запитання : Де замовити екстракт кореня солодки?

Ви займаєтеся виробництвом якісної і натуральної косметики? Вам потрібно закупити якісний екстракт кореня солодки? Ми готові вам допомогти в цьому.

Екстракт володіє такими властивостями: природне відбілювання шкіри, ранозагоювальна та протизапальна дія, зняття подразнення шкіри. Він знімає набряклість шкіри, стимулює вироблення природного колагену, зміцнює судини.

У косметології екстракт широко застосовується в: протизапальних кремах, лосьйонах і тоніках для проблемної шкіри, anti-age кремах, очищувальних і відбілюючих шкіру засобах, заспокійливих кремах для чутливої шкіри.

Компанія "Біолайн" займається поставками продукту на український ринок. Постачаємо продукт з Ірану в перемеленому сухому вигляді.

Замовлення приймаються будь-якого обсягу - від 100 г до 1 т. Деталі ви можете уточнити за телефонами, які знаходяться в розділі "Контакти". Телефонуйте.
 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

ТОВ «БІОЛАЙН». Сировина для косметики, фармацевтики, ветеринарії
(основний офіс)

84500, Україна, Донецька, Бахмут, вул. Широка, будинок 4, офіс .
  • +38 (050) 959 16 XX

Офіційний сайт

Сайт компанії Біолайн

Сайт компанії Біолайн

 
 
 

Соц. кнопки

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create